.
.
.
.

Klantreacties: De Wending

Met volle overtuiging, heb ik mijn vaste baan ingewisseld voor een bestaan als ondernemer.
Ruud van RijnOndernemer / Oprichter van mygoodfoodshop en myseafood.nl over zijn deelname aan InPlace

.
.
.
.
.

BOEKEN


Proceskunde: een pleidooi voor werken met aandacht
LEES VERDER >>
 

.
.
.
.
.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

.
.
.
.
.

Tijd voor goede voornemens. ‘Maar, hebben we wel zin om te veranderen?’ Via haar bedrijf InPlace helpt ze werknemers die zich om willen vormen tot ondernemers. Voor dat proces trekken ze minimaal een half jaar voor uit. ‘Alles wat we doen is gericht op gedrag. Dat gaat tot op het niveau van ‘hoe laat ontbijt je?’ en ‘wanneer bezoek je je moeder?’ We blijven zoogdieren met routines. Onze aard is behoudend, we houden van onze bekende patronen. Het enige wat je kunt doen om die te veranderen, is nieuwe, sterkere routines inbouwen. Dat kost tijd en discipline.’
BEKIJK MEER >