.
.
.
.

Klantreacties: De Wending

Met volle overtuiging, heb ik mijn vaste baan ingewisseld voor een bestaan als ondernemer.
Ruud van RijnOndernemer / Oprichter van mygoodfoodshop en myseafood.nl over zijn deelname aan InPlace

.
.
.
.
.

BOEKEN


Proceskunde: een pleidooi voor werken met aandacht
LEES VERDER >>
 

.
.
.
.
.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

.
.
.
.
.

De Andere Blik.
Laat de Illusie van projectmatig werken los. De praktijk van de onderwijsinnovatie is weerbarstig. Verandering en vernieuwing kosten vaak meer tijd, moeite en geld dan verwacht en leiden lang niet altijd tot de beoogde resultaten. Aart Goedhart, eigenaar van de Proceskunde Praktijk, ziet de oorzaken hiervan en pleit voor het proceskundig perspectief: “ Durf de wetmatigheden van een veranderingsproces te erkennen.” Lees hier het hele interview in VO-Academie / Katernplus: De Andere Blik  #2, januari 2017.