.
.
.
.

Klantreacties: De Wending

Met volle overtuiging, heb ik mijn vaste baan ingewisseld voor een bestaan als ondernemer.
Ruud van RijnOndernemer / Oprichter van mygoodfoodshop en myseafood.nl over zijn deelname aan InPlace

.
.
.
.
.

BOEKEN


Proceskunde: een pleidooi voor werken met aandacht
LEES VERDER >>
 

.
.
.
.
.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

.
.
.
.
.

Marcel Kampman is het Happyplaces project gestart, om te onderzoeken hoe mensen ruimte creëren, zodat anderen daarin hun eigen ‘happy place’ kunnen vinden. Mensen met zeer diverse achtergronden. Van Spinvis, via Carolien Gehrels tot Alain de Botton. In september staat het interview met Aart Goedhart op de website Happy Places. Met Aart ging hij vooral in op de waarde en betekenis van ‘Ontgrenzen’ om te komen tot happy places.

Een fragment: “Ontgrenzen: Het is hopelijk een begrip wat de fantasie aanspreekt. En misschien dat is dat wel een belangrijke essentie van ontgrenzen zelf, dat je je fantasie gaat aanspreken. Het woord dat misschien wel het meest betrekking heeft op de dingen die ik doe, is dat ik bezig ben met ontgrenzen….(bekijk het interview)”